Glaskande med si

DKK279.95 Inkl. moms

Glaskande med si til at lave en skøn kop te.

Varenummer (SKU): 5041-00 Kategorier: , , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Glaskande med si

Glaskande med si super nem og smart måde at brygge sin te på. Vil du være klima venlig er denne også at fortrække idet du undgår at bruge tefilter hver gang… for slet ikke at tale om te breve der er fyldt med micro plast.

Mål i cm. H: 18,5 Ø: 12,5

 

 

 

Ib laursen

Glaskande med si er fra Ib Laursen en af danmarks førende brugskunst forhandlere, der hele tiden følger med trenden, både i Danmark og udland. Derfor har de altid de rigtige varer til de rigtige priser.

Vi har været forhandler af Ib Laursen siden vores åbning og har nydt at vi altid har de rigtigt varer på hylderne, til vores og vores kunders glæde.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi næsten alt Ib Laursen. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.