Gulvtæppe af genbrugsplast grå

DKK139.95 Inkl. moms

Gulvtæppe af genbrugsplast grå kan bruges både ude og inde.

Varenummer (SKU): 2830-18 Kategorier: , , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Gulvtæppe af genbrugsplast grå

Gulvtæppe af genbrugsplast grå farvet, er et fint tæppe du kan bruge både ude og inde. Det er lige så fine ude på altan eller terrasse, som det er inde i køkken eller badeværelse. Det er lavet af genbrugsplast og kan derfor bare skylles under bruseren hvis det trænger til rengøring.

 

Mål i cm: B: 90 L: 180

Materiale: 100% genbrugsplast

 

Ib laursen

Gulvtæppe af genbrugsplast grå, fra Ib Laursen en af danmarks førende brugskunst forhandlere, der hele tiden følger med trenden, både i Danmark og udland. Derfor har de altid de rigtige varer til de rigtige priser.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi næsten alt Ib Laursen. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.