Kunstig tørrede blomster hvid/grøn

DKK49.95 Inkl. moms

Kunstig tørrede blomst hvid/grøn.

Varenummer (SKU): 9822-00 Kategorier: , Tags: , ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Kunstig tørrede blomster hvid/grøn

Kunstig tørrede blomster hvid/grøn er den nye skud på stammen af kunstige blomster. Så naturtro, så ønsker de en buket tørrede blomster der ikke drysser, findes de i flere farver og er super flotte at mikse. Du kan også klippe i dem og lave små buketter til de populære små vaser.

Mål i cm:B: 10 L: 50

 

 

Ib laursen

Kunstig tørrede blomster er fra Ib Laursen en af danmarks førende brugskunst forhandlere, der hele tiden følger med trenden, både i Danmark og udland. Derfor har de altid de rigtige varer til de rigtige priser.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi næsten alt Ib Laursen. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.