Lakrids Mandler med hvid chokolade
Lakrids mandler med hvid chokolade er nok den mest populære af alle mandlerne.
Vægt: 140 Gram
Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator (Sojalecithin), naturlig vanilje aroma, mandler, lakridspulver.
Allergener/spor af: Gluten, mælk, nødder, soja
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 2283 KJ / 546 kcal
Fedt: 37,1 g.
– heraf mættede fedtsyrer: 12,8 g.
Kulhydrat: 38,2 g.
– heraf sukkerarter: 29,5 g.
Protein: 13,2 g.
Salt: 0,12 g.
Ålborg chokolade
Eksklusivt håndlavet chokolade fra Aalborg chokoladen. Deres chokolade fremstilles efter gamle traditioner og af opskrifter, der er gået i arv siden 1930, fra et af Aalborgs fineste konditorier, Konditori Kristine.
De ønsker at udvikle produkter og smagssammensætninger, der tager udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov.
Derfor er de råvarer Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden. Marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse på op til 66% Chokoladen stammer fra Tanzania og Grenada og har et kakaoindhold på op til 70%. Både chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til Aalborg Chokoladen.
De sætter en ære i at give os den bedste chokoladeoplevelse, og hvert eneste stykke chokolade i deres æsker afspejler derfor både råvarernes kvalitet og håndværket bag.