Metalskilt i haven

DKK39.95 Inkl. moms

Metalskilt i haven

Varenummer (SKU): 70012-00 Kategori: Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Metalskilt i haven

Metalskilt i haven

Metalskilte er en utrolig populær varer, vi sælger rigtig mange af. De er jo heller ikke til at stå for. Mange af teksterne er gode til at få en til at tænke over tingene, imens ander bringer et smil på læben.

Giv det I gave eller køb til dig selv, lige meget hvad du gør, er der en der bliver glad.

Metalskilte er lavet af metal med et papirovertræk. Så de er ikke gode at hænge ude. Til gengæld kan du bruge dem overalt i huset og det bliver du nødt til, for når først du kommer igang med at samle, kan du ikke lade være.

 

 

Mål i cm: H: 7 L: 15

Ib Laursen ApS designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition, til forhandlere over hele verden. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde.

Ib Laursen ApS har tilbage i 2017 oprustet, og valgt at ansætte virksomhedens egen produktdesigner. Dette bevirker at størstedelen af sortimentet nu designes inhouse med inspiration fra messer, loppemarkeder og udlandsrejser og sammensættes til 4 årlige kollektioner, der altid er på forkant med trenden i boligindretning. Produkterne produceres hos nøje udvalgte leverandører i Asien, Tyskland, Portugal og Danmark.