Mynte tallerken english rose

DKK69.95 Inkl. moms

Mynte tallerken i farven english rose

Alt mynte kan gå i opvaskemaskine, ovn, micro ovn og fryser.

Varenummer (SKU): 2094-07 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Mynte tallerken english rose

mynte tallerken english rose

Alt mynte kan gå i opvaskemaskine, ovn, micro ovn og fryser.

Mynte er en stor og meget populær serie som findes i mange varianter og farver. Vær med på moden og mix farverne :-)Søger du efter en gave ide, er Mynte også en go serie at give. Den falder i de flestes smag og kan også nemt mixes med andre stel, både ensfarvet og mønstret. Lige nu er det Nordic stilen, som er populær. Der passer mynte serien perfekt ind, med sit enkle og alligevel fine udtryk. Det rillede look gør også at den bliver lidt romantisk uden at det bliver for meget… manden kan også være med 🙂

Mål i cm: H: 2,2 Ø: 19,5

Ib Laursen ApS designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition, til forhandlere over hele verden. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde.

Ib Laursen ApS har tilbage i 2017 oprustet, og valgt at ansætte virksomhedens egen produktdesigner. Dette bevirker at størstedelen af sortimentet nu designes inhouse med inspiration fra messer, loppemarkeder og udlandsrejser og sammensættes til 4 årlige kollektioner, der altid er på forkant med trenden i boligindretning. Produkterne produceres hos nøje udvalgte leverandører i Asien, Tyskland, Portugal og Danmark.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial