Pralineer enkeltvis
Det er vilkårligt hvilken variant du modtager.
Chokoladens kakaoindhold er på op til 70% kakao.
15 års lidenskab og erfaring i hvert et stykke lavet med kærlighed.
Pralinéer med karamel og karamelliseret chokolade
Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Chokoladeskål min 48% kakaotørstof
Ingredienser: Karamelcreme (47,6%): Glukosesirup, sødet kondenseret skummetmælk, veg. fedt (kokos), salt, aroma, emulgator (E471)., Karamelliseret chokolade (28,6%): Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, vallepulver, vandfrit mælkefedt, skummetmælkspulver, karamelliseret sukkersirup, emulgator (Sojalecithin)., Chokoladeskål, min. 48% kakaotørstof (19%): Sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (Sojalecithin), naturlig vanilje aroma., Sukker, hasselnødder.
Allergener/spor af: Gluten, mælk, nødder, soja
Opbevares tørt og ikke i sollys
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 1949 KJ / 466 kcal
Fedt: 23,2 g.
– heraf mættede fedtsyrer: 15,3 g.
Kulhydrat: 59,6 g.
– heraf sukkerarter: 45,4 g.
Protein: 3,7 g.
Salt: 0,25 g.
Ålborg Chokoladen
Eksklusivt håndlavet chokolade fra Ålborg chokoladen. Deres chokolade fremstilles efter gamle traditioner og af opskrifter, der er gået i arv siden 1930, fra et af Aalborgs fineste konditorier, Konditori Kristine.
De ønsker at udvikle produkter og smagssammensætninger, der tager udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov.
Derfor er de råvarer Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden.Marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse på op til 66% Chokoladen stammer fra Tanzania og Grenada og har et kakaoindhold på op til 70%. . Både chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til Aalborg Chokoladen.
De sætter en ære i at give os den bedste chokoladeoplevelse, og hvert eneste stykke chokolade i deres æsker afspejler derfor både råvarernes kvalitet og håndværket bag.