Proviant sea salt citron/estragon

DKK69.95 Inkl. moms

Denne lækre havsalt med citron og estragon er altid friskværnet idet der er indbygget kværn i låget – det udsøgte, lille pift din ret mangler

Proviant sea salt citron/estragon

Varenummer (SKU): 203-00 Kategorier: , Tags: , ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Proviant sea salt citron/estragon

Proviant sea salt citron/estragon

Med vores nye delikatesse-serie Proviant kan du invitere dine gæster til bords med velsmagende lækkerier fra vores danske baghave.

Denne producenten spejder ikke kun mod fjerne horisonter, når delikatesserne skal være ekstra lækre og specialiteterne have et eksotisk strejf. For dem er det lokale eksotisk, og derfor er serien i stor grad udviklet i samarbejde med lokale, danske leverandører.

Proviant sea salt har kværn i låget så du altid får den frisk kværnet. Den er også så elegant at den sagtens kan gå på bordet når du har gæster.

Ingredienser: Havsalt/havssalt (98%), citronpulver, estragon/dragon. Næringsindhold pr 100 g: Energi 0 KJ/0kcal Fedt 0 g – heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrater 0 g – heraf sukkerarter 0 g Protein 0 g Salt 98,1 g

Indhold gr: 300

Holdbarhed inden åbning fra produktionsdato: 60 måneder.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi næsten alt Ib Laursen. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.