Sneakers hvid

DKK299.95 Inkl. moms

Sneakers i hvid med snøre.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Sneakers hvid

Sneakers hvid er super smarte sko, som er en lidt grovere end den tynde sommer model som du sikkert kender. Specielt fordi de bruges, sammen med nederdele og kjoler. De giver det helt rette look med det fine fra kjolen, i skøn kontrast til den sporty sko.

Vi søger hele tiden nye vare i ind og udland for hele tiden at have de rigtige og nyeste varer til dig.

Besøg os i:

Fredericia, Jyllandsgade 10 tlf. 75910456

Odense, Rosengårdcentret, gulgade tlf. 66140456

Vejle, Vestergade 13 tlf. 75843000

Horsens, Torvet 10 tlf 75630456

Når du besøger os får du også den fulde shopping oplevelse med duften af dejligt te og mennesker der snakker og griner. Måske bliver du inspireret til at købe noget, du ikke lige vidste du manglede 🙂 Vi gør vores bedste hver dag for at give vores kunde en god og inspirerende oplevelse, så du altid er lidt gladere når du forlader vores butik. Så vi håber selvfølgelig du køber noget her, men vi vil også rigtig gerne se dig i butikken en dag.

Har du købt noget du fortryder, sender du os bare en mail, at du sender en varer retur, Info@theogide.dk Så får du pengene, for den tilbage sendte varer retur, når vi har modtaget varen igen.

Vi sender altid så hurtigt som muligt til dig og gør vores bedste for at varen kommer hurtigt. Når det går stærkt kan der jo altid være varer der bliver udsolgt, men vi vil altid bestræbe os på at skaffe varen til dig, hvis det er tilfældet.

 

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,