Støvler med snøre

DKK599.95 Inkl. moms

Støvler med snøre. smart og blød at have på.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Støvler med snøre

Støvler med snøre er super smarte sorte støvler. De har en god pasform og er normale i størrelsen. Vi er vilde med alle de nye støvler og glade for de ikke er så dyre, for vi kan ikke begrænse os til et par 🙂

Vi søger hele tiden nye vare i ind og udland for hele tiden at have de rigtige og nyeste varer til dig.

Besøg os i:

Fredericia, Jyllandsgade 10 tlf. 75910456

Odense, Rosengårdcentret, gulgade tlf. 66140456

Vejle, Vestergade 13 tlf. 75843000

Horsens, Torvet 10 tlf 75630456

Når du besøger os får du også den fulde shopping oplevelse med duften af dejligt te og mennesker der snakker og griner. Måske bliver du inspireret til at købe noget, du ikke lige vidste du manglede 🙂 Vi gør vores bedste hver dag for at give vores kunde en god og inspirerende oplevelse, så du altid er lidt gladere når du forlader vores butik. Så vi håber selvfølgelig du køber noget her, men vi vil også rigtig gerne se dig i butikken en dag.

Har du købt noget du fortryder, sender du os bare en mail, at du sender en varer retur, Info@theogide.dk Så får du pengene, for den tilbage sendte varer retur, når vi har modtaget varen igen.

Vi sender altid så hurtigt som muligt til dig og gør vores bedste for at varen kommer hurtigt. Når det går stærkt kan der jo altid være varer der bliver udsolgt, men vi vil altid bestræbe os på at skaffe varen til dig, hvis det er tilfældet.

 

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial