GDPR

Se vores butikker i 

FREDERICIA   |  VEJLE   |   HORSENS   |   ODENSE 

Vi beskytter selvfølgelig dine data og kan her se vores politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
The & ide ApS er ansvarlig for dine personlige oplysninger, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

The & ide ApS
Jyllandsgade 10
7000 Fredericia
cvr 32274269

Personfølsomme oplysninger

Vi opbevarer ingen personfølsomme oplysninger om dig.

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?
oplysningerne opbevares på The & ides computer ikke krypteret men ansvarligt.

Vi transmittere kundeoplysninger krypteret (SSL)

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Det er kun The & ides personale der har adgang til dine oplysninger i forbindelse med at de pakker og sender din ordre og oplysningerne gives aldrig gives aldrig til 3. mand.

Hvad er dine rettigheder?
Retten til adgang:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Send E-mail til info@theogide.dk så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail til dig

Retten til at korrigere data:
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som The & ide har, undtagen i den situation at vi skal brug dine oplysninger i forbindelse med en ordre, reklamation eller de oplysninger vi skal bruge i forbindelse med bogføringsloven.

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed:
Hvis du mener, at The & ide behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte kundeservice på info@theogide.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.