Om os

Velkommen til The & ide

Først tusinde tak fordi du er her og læser om The & Ide, det må jo betyde at The og ide også betyder noget for dig og det gør mig så glad… tak for det.

Drømmen om egen butik har jeg altid haft og gjort rigtig mange tilløb til i årenes løb men altid sprunget fra i sidste øjeblik, for var drømmen om egen butik, større end drømmen om Villa, Volvo og Vov hund ??

I 2003 var jeg endelig klar til at satse alt og åbnede den første butik i Fredericia og så er det støt vokset til nu 4 butikker og en webshop.

Her næsten 20 år senere med op og ned ture, med finanskrise og corona pandemi .. går det stadigvæk godt .. fordi vi har jer, søde og skønne kunder … tusinde tak for det ❤️

Hilsen Marianne

 

OM THE & IDE

The & ide er en lille familie ejet virksomhed som drives med hjertet og passionen for at skabe en hyggelig atmosfære hvor alle er velkommen og kan have råd til at handle. Vi bestræber os på hele tiden at finde de rigtige varer til den rigtige pris blandt 1000 vis af leverandører i ind og udland.

Vi sælger Tøj, sko, smykker, kaffe, te, delikatesser og brugskunst.

Hele tiden søger vi nye trends og varer. Derfor vil du i butikken finde nye varer hver gang du kommer, da vi får leveret nyt flere gange i ugen.

For at optimere de varer du finder hos The & ide, har vi flere egne brands.

Vi har i mange år selv importeret vores egen te og får den først produceret når vi bestiller. Det betyder at du hos os får frisk the hver gang du køber. Kvalitet er et must hos os.

Vi har butikker i Horsens, Vejle, Fredericia og Odense.

MISSION

VORES MISSION ER AT VÆRE DIN FORTRUKNE BUTIK NÅR DU SKAL HANDLE TØJ OG LIVSSTILS PRODUKTER

VISION

VORES VISION ER AT VÆRE MED PÅ NYE TRENDS OG SIKRE AT VI ALTID HAR EN PRISSTÆRK OG TIDSVARENDE VARER UDVALG OG ALTID GIVE DEN GODE SERVICE