Magic spice

DKK38.00DKK680.00 Inkl. moms

Magic spice økologisk urtete til dem der elsker en krydret te.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Magic spice

Magic spice, meget krydret te, der er en smule stærk, med bla. ingefær, lakridsrod og kardemomme.

Vandtemperatur: 100 grader

Trække tid: 8-10 min

ingredienser: lakridsrod, ingefær, muskatblomst, kardemomme, kanel, gurgemaje, lomongræs.

Holdbarhed: 18 måneder i te dåse´

 

Vi importerer selv vores teer og derved sikre vi at vi altid har frisk te på hylderne, der ikke har stået på et lager i månedsvis.

Te varianter

Te findes i mange varianter, så som sort, grøn og hvid. De stammer alle fra den samme plante, men det er måden de bliver behandlet på, der gør den store forskel, både i udseende og smag. Te busken hedder Camellia sinensis og vokser bedst på høje bjergsider, hvor det er køligt. Derved vokser planten langsomt og giver den fineste og bedste te. Alt vores te er højlands te, idet vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Mange studier indikere at te er sundt for kroppen og indeholder mange gode antioxidanter. Stoffer som har en positiv effekt på kroppen. Dette er specielt for grøn og hvid te. Jeg syntes nu personligt, at man skal drikke te efter smag og give sig selv tid, til at nyde en god kop te. Bare det at stresse af og give sig selv tid til at nyde teen, må være den bedste “medicin” i en stresset verden.
Te har nærmest været kendt altid. Det stammer helt tilbage fra 2732 før vores tidsregning, hvor en kinesisk kejser Shen Nong, kogte vand under et te træ, hvor nogle blade faldt ned i vandet og gav en vidunderlig smag, op mod bare at drikke kogt vand. Idag er smagene udviklet og der findes et hav af teer, som bare vente på vi udforske dem og finder vores helt egen favoritter.
Sort te er den mest udbredte te sort og drikkes idag over hele verden. Sort te er en fuldfermenteret te, det vil sige den har fået den længste tørring og behandling. Dette giver den kraftigste smag og er derfor supergod til at tilsætte bær og frugter, idet dette ikke vil overdøve te smagen, som det  jo ofte sker ved grøn te.
God fornøjelse med at udforske teens verden og dens uendelige mange smage.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,