Kinesisk forår

DKK24.00DKK420.00 Inkl. moms

Kinesisk forår

En fin China te, tilsat og godt afstemt, jasmin blomst og rosen blade

 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Kinesisk forår

Oprindelse: Kina

Vandtemperatur: 100 grader

Trække tid: 4-5 min

Holdbarhed: 18 måneder i te dåse

Kinesisk forår

Ingredienser : sort te, jasmin blomst, rosenblade og hoveder, naturlige aroma.

Alle vores teer er gavesyre svage og indeholder ikke kemisk fremstillet aromaer, kun naturlige produkter.

Vi importerer selv vores teer og derved sikre vi at vi altid har frisk te på hylderne, der ikke har stået på et lager i månedsvis.

Te varianter

Te findes i mange varianter, så som sort, grøn og hvid. De stammer alle fra den samme plante, men det er måden de bliver behandlet på, der gør den store forskel, både i udseende og smag. Te busken hedder Camellia sinensis og vokser bedst på høje bjergsider, hvor det er køligt og derved vokser planten langsomt og giver den fineste og bedste te. Alt vores te er højlands te, idet vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Mange studier indikere at te er sundt for kroppen og indeholder mange gode antioxidanter. Stoffer som har en positiv effekt på kroppen. Dette er specielt for grøn og hvid te. Jeg syntes nu personligt, at man skal drikke te efter smag og give sig selv tid, til at nyde en god kop te. Bare det at stresse af og give sig selv tid til at nyde teen, må være den bedste “medicin” i en stresset verden.
Te har nærmest været kendt altid. Det stammer helt tilbage fra 2732 før vores tidsregning, hvor en kinesisk kejser Shen Nong, kogte vand under et te træ, hvor nogle blade faldt ned i vandet og gav en vidunderlig smag, op mod bare at drikke kogt vand. Idag er smagene udviklet og der findes et hav af teer, som bare vente på vi udforske dem og finder vores helt egen favoritter.
Sort te er den mest udbredte te sort og drikkes idag over hele verden. Sort te er en fuldfermenteret te, det vil sige den har fået den længste tørring og behandling. Dette giver den kraftigste smag og er derfor supergod til at tilsætte bær og frugter, idet dette ikke vil overdøve te smagen, som det  jo ofte sker ved grøn te.
God fornøjelse med at udforske teens verden og dens uendelige mange smage.

 

 

 

I

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,