Grøn orange

DKK22.00DKK380.00 Inkl. moms

Grøn orange te

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Grøn orange

Grøn orange, en mild og dejlig te med fin orange smag.

Oprindelse: Kina

Vandtemperatur: 80 grader

Trække tid: 3 min

Holdbarhed: 18 måneder i te dåse

Ingredienser : Grøn sencha, orange skaller naturlig aroma

Alle vores teer er gavesyre svage og indeholder ikke kemisk fremstillet aromaer, kun naturlige produkter.

Vi importerer selv vores teer og derved sikre vi at vi altid har frisk te på hylderne, der ikke har stået på et lager i månedsvis.

Te varianter

Te findes i mange varianter, så som sort, grøn og hvid. De stammer alle fra den samme plante, men det er måden de bliver behandlet på, der gør den store forskel, både i udseende og smag. Te busken hedder Camellia sinensis og vokser bedst på høje bjergsider, hvor det er køligt. Derved vokser planten langsomt og giver den fineste og bedste te. Alt vores te er højlands te, idet vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Mange studier indikere at te er sundt for kroppen og indeholder mange gode antioxidanter. Stoffer som har en positiv effekt på kroppen. Dette er specielt for grøn og hvid te. Jeg syntes nu personligt, at man skal drikke te efter smag og give sig selv tid, til at nyde en god kop te. Bare det at stresse af og give sig selv tid til at nyde teen, må være den bedste “medicin” i en stresset verden.
Te har nærmest været kendt altid. Det stammer helt tilbage fra 2732 før vores tidsregning, hvor en kinesisk kejser Shen Nong, kogte vand under et te træ, hvor nogle blade faldt ned i vandet og gav en vidunderlig smag, op mod bare at drikke kogt vand. Idag er smagene udviklet og der findes et hav af teer, som bare vente på vi udforske dem og finder vores helt egen favoritter.

grøn te / hvid te

Grøn te indeholder flere antioxidanter og anses derfor at være det sundeste valg, kun overgået af hvid te. Der er den fineste te. Når der høstes hvid te, plukkes de øverste finest bladknopper, inden de er sprunget rigtigt ud. Derfor er hvid te også den dyreste. Grøn te drikker de fleste for sundhedens skyld, igen her vil jeg anbefale, at man går efter sin egen smag og nyder den te man syntes smager bedst. For mig er nogle teer bedst i sort variant og nogle er bedst i grøn. F.eks syntes jeg at fløde og jule te er klart bedst i sort variant, hvor i mod jordbær/fløde er bedst i den grønne variant.
God fornøjelse med at udforske teens verden og dens uendelige mange smage.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,