Lakridsrod skrællet og skåret

DKK28.00DKK499.00 Inkl. moms

Lakridsrod skrællet og skåret, lige til at komme i din te for at søde den, eller lave en skøn ren kop lakridsrod.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Lakridsrod skrællet og skåret

Lakridsrod skrællet og skåret

Vandtemperatur: 100 grader

Trække tid: 8-10 minutter

Holdbarhed: 18 måneder i te dåse

Ingredienser : Ren skåret lakridsrod

Indeholder ingen garvesyre

Alle vores teer er gavesyre svage og indeholder ikke kemisk fremstillet aromaer, kun naturlige produkter.

Vi importerer selv vores teer og derved sikre vi at vi altid har frisk te på hylderne, der ikke har stået på et lager i månedsvis.

Te varianter

Te findes i mange varianter, så som sort, grøn og hvid. De stammer alle fra den samme plante men det er måden de bliver behandlet på der gør den store forskel, både i udseende og smag. Te busken hedder Camellia sinensis og vokser bedst på høje bjergsider hvor det er køligt. Derved vokser planten langsomt og giver den fineste og bedste te. Alt vores te er højlands te, idet vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Mange studier indikere at te er sundt for kroppen og indeholder mange gode antioxidanter og stoffer som har en positiv effekt på kroppen. Dette er specielt for grøn og hvid te. Jeg syntes nu personligt at man skal drikke te efter smag og give sig selv tid til at nyde en god kop te og bare det, at stresse af og give sig selv tid til at nyde teen må være den bedste “medicin” i en stresset verden.
Te har nærmest været kendt altid. Det stammer helt tilbage fra 2732 før vores tidsregning, hvor en kinesisk kejser Shen Nong, kogte vand under et te træ hvor nogle blade faldt ned i vandet og gav en vidunderlig smag op mod bare at drikke kogt vand. Idag er smagene udviklet og der findes et hav af teer, som bare vente på vi udforske dem og finder vores helt egen favoritter.

urte te

Urte te er teer uden rigtig te i. De er alle lavet af forskellige urter og der findes her en del rigtig gode blandinger. Det gode ved urte te er at de aldrig bliver bitre og man kan fylde vand på to gange, selvfølgelig bliver den ikke helt så aktiv anden gang men smager dejligt. De skal ofte trække minimum 8 minutter og gene længer for at trække de æteriske olier ud af urterne.
God fornøjelse med at udforske teens verden og dens uendelige mange smage.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,