Mandel Æske

DKK99.00 Inkl. moms

Sød chokoladelakrids med lakridspulver
Lakridsmandler
Chrunchy lakrids bolde
Sød chokoladelakrids med passion
Chokoladelakrids med hindbær/chili

Varenummer (SKU): 80300 Kategorier: , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Mandel æske med 5 lakrids varianter

Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min 33,6% kakaotørstof

Vægt: 140 Gram

ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator (SojalecithinE322), naturlig vanilje aroma. Sød lakrids: Sirup, hvedemel, aromaer (lakridsektrakt, anis), fugtighedbevarende middel (E420), fortykningsmiddel (E412), farve (E150d), surhedsreg. middel (E500), konservering (E202), overfladebehandlingsmidler (vegetabilsk olie, E901), mandler, lakridspulver, rørsummerderivat, majsderivat, passionspulver, konc. passionsfrugtjuice, fortykningsmiddel (E440), glukose, laktose, konservering (E290), frysetørret hindbær, stødt chili, hvedestivelse, veg. fedt, farve (E153).

Allergener/spor af: Gluten, mælk, nødder, sennepselleri, sesamfrø, soja, æg

Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 1951 KJ / 466 kcal
Fedt: 27,9 g.
– heraf mættede fedtsyrer: 14,6 g.
Kulhydrat: 46,7 g.
– heraf sukkerarter: 40,3 g.
Protein: 3,9 g.
Salt: 0,12 g.

Mandel Æske

Indeholder et mix af mandler og chokolade, alle med et hint af lakrids smag. Nok den mest solgte værtinde gave, da den falder i de flestes smag, og ser samtidig rigtig fin ud. Køb den evt sammen med vores mest solgte te Drømme te, der i over 10 år har været vores bedst solgte.

Ålborg Chokoladen

Eksklusivt håndlavet chokolade fra Ålborg chokoladen. Deres chokolade fremstilles efter gamle traditioner og af opskrifter, der er gået i arv siden 1930, fra et af Aalborgs fineste konditorier, Konditori Kristine.
De ønsker at udvikle produkter og smagssammensætninger, der tager udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov.
Derfor er de råvarer Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden.Marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse på op til 66% Chokoladen stammer fra Tanzania og Grenada og har et kakaoindhold på op til 70%. . Både chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til Aalborg Chokoladen.
De sætter en ære i at give os den bedste chokoladeoplevelse, og hvert eneste stykke chokolade i deres æsker afspejler derfor både råvarernes kvalitet og håndværket bag.