Mandel æske
Mandel æske med 5 mandel varianter
Bestående af:
Kakaomandler
Lakridsmandler
Orangemandler
Lemonmandler
Hindbærmandler
Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min 33,6% kakaotørstof
Ingredienser: Mandler, sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator (Sojalecithin), naturlig vanilje aroma, kakaomasse. Orangechokolade: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator (Sojalecithin), naturlig orange aroma, farve (E160e), naturlig vanilje aroma. Lemonchokolade: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator (Sojalecithin), naturlig citron aroma, farve (E100, E132), naturlig vanilje aroma. Frysetørret hindbær, Glasering: Sukker, glukosesirup, vegetabilsk olie (kokos-, palmekerne-), fortykningsmiddel (E414), antioxidant (E330), konservering (E200), overfladebehandlingsmiddel (E904), vand, anethol, farve (E153), lakridspulver, kakaopulver.
Allergener/spor af: Gluten, mælk, nødder, soja, æg
Opbevares køligt, tørt og ikke i sollys.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 2291 KJ / 547 kcal
Fedt: 39 g.
– heraf mættede fedtsyrer: 12,5 g.
Kulhydrat: 33,4 g.
– heraf sukkerarter: 27,1 g.
Protein: 13,1 g.
Salt: 0,07 g.
Ålborg Chokoladen
Eksklusivt håndlavet chokolade fra Ålborg chokoladen. Deres chokolade fremstilles efter gamle traditioner og af opskrifter, der er gået i arv siden 1930, fra et af Aalborgs fineste konditorier, Konditori Kristine.
De ønsker at udvikle produkter og smagssammensætninger, der tager udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov.
Derfor er de råvarer Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden.Marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse på op til 66% Chokoladen stammer fra Tanzania og Grenada og har et kakaoindhold på op til 70%. . Både chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til Aalborg Chokoladen.
De sætter en ære i at give os den bedste chokoladeoplevelse, og hvert eneste stykke chokolade i deres æsker afspejler derfor både råvarernes kvalitet og håndværket bag.