Klassisk chokolade æske med 9 stk. blandet dessert chokolade og konfekt
klassisk chokolade æske.
Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min. 33,6% kakaotørstof
90 gr.
Ingredienser: Kakaomasse, sukker, kakaosmør, mandler, glukosesirup, sødmælkspulver, hasselnødder, vallepulver, mælkesukker, fedtfattig kakao, fløde, vallekoncentrat, alkohol, mælkeproteiner, sødet kondenseret skummetmælk, salt, naturlig aroma (vanilje, pebermynte), aroma, veg. fedt (palme-, kokos-), emulgator (Sojalecithin, E471), farve (E150a, E163, E171), surhedsreg. (E330, E331), konservering (, E202, E211, E220 (Sulfitter)), fortykninsmiddel (E464), Baileys, amarene kirsebær, frysetørret hindbær, Rom, Vodka, lakridspulver, Marc de Bourgogne, lakrids, ammoniumklorid, Anethol Natural, antiklumpningsmiddel (E555), overfladebehandling (E904), bærestof (E422).
Allergener/Spor af: Gluten, mælk, nødder, soja.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 1920 KJ / 459 kcal
Fedt: 28,5 g.
– heraf mættede fedtsyrer: 14,5 g.
Kulhydrat: 44,3 g.
– heraf sukkerarter: 39,9 g.
Protein: 4,0 g.
Salt: 0,08 g.
Den klassisk chokoladeæske indeholder både konfekt, dessertstykker og trøffelkugler.
Eksklusivt håndlavet chokolade fra Ålborg chokoladen. Deres chokolade fremstilles efter gamle traditioner og af opskrifter, der er gået i arv siden 1930, fra et af Aalborgs fineste konditorier, Konditori Kristine.
De ønsker at udvikle produkter og smagssammensætninger, der tager udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov.
Derfor er de råvarer Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden. Marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse på op til 66% Chokoladen stammer fra Tanzania og Grenada og har et kakaoindhold på op til 70%. . Både chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til Aalborg Chokoladen.
De sætter en ære i at give os den bedste chokoladeoplevelse, og hvert eneste stykke chokolade i deres æsker afspejler derfor både råvarernes kvalitet og håndværket bag.