Chokolade kaffe

DKK59.95 Inkl. moms

Chokolade kaffe, en rigtig hygge kaffe.

Varenummer (SKU): 250gr pose-2-1 Kategorier: , , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Chokolade kaffe

Chokolade kaffe er en utrolig populær smagskaffe. Bønnerne er nænsomt ristet med olier, så den får den lækreste smag af chokolade, uden den overtager kaffe smagen. God som dessert kaffe eller når du bare skal forkæle dig selv. Server den for dine gæster, og de vil med garanti rose kaffen. Vi sælger den rigtigt meget til gave også, for man vil jo gerne give noget rigtigt godt i gave.

Vi frisk maler din kaffe ved bestilling, du skriver bare i kommentar feltet, om du ønsker at få malet til kaffemaskine eller stempelkande. Ønsker du ikke kaffebønnerne malet, skriver du ikke noget, så modtager du hele bønner.

Vi maler først kaffen, når vi har en bestilling. På den måde er vi sikre på at kunden altid får den bedst kaffe mulige og en god smagsoplevelse hver gang.

Vi maler på gammeldags kaffemøller, som giver en hyggelig stemning i butikken og elsker når duften af frisk malet kaffe breder sig i lokalet.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi rigtig mange varer. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.