Termokande natur

DKK379.95 Inkl. moms

Termokande natur er lavet med polyrattan flet over rustfri stål.

Varenummer (SKU): 1619-30 Kategorier: , , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Termokande natur

Termokande natur er lavet med polyrattan flet over rustfri stål. Den er rigtig flot og elegant at stille frem på bordet. Vi elsker smukke ting, det gør en glad hvad enten man er alene eller har gæster.

 

Mål i cm.  H: 27 Ø: 16,5

 

 

Ib laursen

Termokande natur er fra Ib Laursen en af danmarks førende brugskunst forhandlere, der hele tiden følger med trenden, både i Danmark og udland. Derfor har de altid de rigtige varer til de rigtige priser.

Vi har været forhandler af Ib Laursen siden vores åbning og har nydt at vi altid har de rigtigt varer på hylderne, til vores og vores kunders glæde.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi næsten alt Ib Laursen. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.