Kaffe sirup vanilje

DKK54.00 Inkl. moms

Kaffe sirup vanilje bruges over alt i madlavningen og drinks hvor smagen passer.

Varenummer (SKU): 250ml vanilje Kategorier: , Tags: ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Kaffe sirup vanilje

Kaffe sirup vanilje er blevet rigtigt populær og en god måde at få endnu flere smags varianter til din kaffe. Brug den når du har gæster, så du giver dine gæster en rigtig go dessert kaffe og en skøn smagsoplevelse.

Kaldes kaffe sirup, men de kan selvfølgelig bruges overalt i madlavningen hvor du ønsker den på gældende smag. Prøv f.eks. chokolade sirup på dine pandekager eller karamel sirup på is eller din skyr om morgenen. flasken indeholder 250ml og er en god handy størrelse i køkkenet.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi rigtig mange varer. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.