Gourmet kaffe

DKK55.00 Inkl. moms

Gourmet kaffe en rund og fyldig kaffe, mellem ristet.

Varenummer (SKU): 250gr pose Kategorier: , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Gourmet kaffe

Gourmet kaffe er vores egen rigtig gode blanding der falder i alles smag. Server den for dine gæster, og de vil med garanti rose kaffen. Vi sælger den rigtigt meget til gave også, for man vil jo gerne give noget rigtigt godt i gave.

Den er meget frisk og fyldig med en let krydret smag, en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og med sit helt eget særpræg. Sammensat af udsøgte kaffer fra Colombia, Brasilien, Centralamerika, Østafrika og Indonesien.

Vi frisk maler din kaffe ved bestilling, du skriver bare i kommentar feltet, om du ønsker at få malet til kaffemaskine eller stempelkande. Ønsker du ikke kaffebønnerne malet, skriver du ikke noget, så modtager du hele bønner.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi rigtig mange varer. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.