sukkerstrøer

DKK19.95 Inkl. moms

sukkerstrøer med huller

Varenummer (SKU): 0140-00 Kategorier: , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

sukkerstrøer

sukkerstrøer  i glas, er super fin at stille på bordet. Lidt nostalgi i hverdagen til billige penge. Fin i sæt med den uden tud.

Mål i cm: H: 14 Ø: 7

Vi har et stort udvalg af brugskunst i butikkerne.. håber også vi ser dig der.

Ib Laursen ApS designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition, til forhandlere over hele verden. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde.

Ib Laursen ApS har tilbage i 2017 oprustet, og valgt at anætte virksomhedens egen produktdesigner. Dette bevirker at størstedelen af sortimentet nu designes inhouse med inspiration fra messer, loppemarkeder og udlandsrejser og sammensættes til 4 årlige kollektioner, der altid er på forkant med trenden i boligindretning. Produkterne produceres hos nøje udvalgte leverandører i Asien, Tyskland, Portugal og Danmark.

Hos The & ide forhandler vi rigtig mange varer. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling. Vi glæder os til at  modtage og sende din ordre.