Krus m/hank Antique Black Dunes

DKK59.95 Inkl. moms

tænk på miljøet, brug sugerør i glas.

 

Varenummer (SKU): 2450-25 Kategorier: , Tag:
Del på Facebook

Beskrivelse

Krus m/hank Antique Black Dunes

Krus m/hank Antique Black Dunes super fint krus til alle “keramik” elskere. Saml alle i en farve eller mix farverne. Dunes er en ny serie som også findes uden hank og i flere farver.

Mikrobølgeovn: Ja

Ovnfast: Nej

opvaskemaskine: Ja

Materiale: Stentøj

Mål i cm:

B: 9 H: 10,5 L: 12,7

Ib laursen

Ny serie fra Ib Laursen, en af danmarks førende brugskunst importører og designere. Der hele tiden følger med trenden, både i Danmark og udland. Derfor har de altid de rigtige varer til de rigtige priser. Vi er glade for altid at have et stort udvalg af Ib Laursens populære varer.

Ib Laursen ApS har tilbage i 2017 oprustet, og valgt at ansætte virksomhedens egen produktdesigner. Dette bevirker at størstedelen af sortimentet nu designes inhouse med inspiration fra messer, loppemarkeder og udlandsrejser og sammensættes til 4 årlige kollektioner, der altid er på forkant med trenden i boligindretning. Produkterne produceres hos nøje udvalgte leverandører i Asien, Tyskland, Portugal og Danmark.

The & Ide

Hos The & ide forhandler vi næsten alt Ib Laursen. Hvis du ikke finder det på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.