Rooibos let sommerbrise

DKK22.00DKK380.00 Inkl. moms

Rooibos let sommerbrise helt uden koffein og garvesyre.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Rooibos let sommerbrise

Rooibos let sommerbrise

Oprindelse: Sydamerika

Vandtemperatur: 80 grader

Trække tid: 4-5 min

ingredienser: Rooibos, lemongrass, orange skaller, hyben, hibiscus, kornblomster,solsikkeblomster, naturlige smagstoffer.

Holdbarhed: 18 måneder i te dåse

Alle rooibos er uden koffein, garvesyre og indeholder ikke kemisk fremstillet aromaer, kun naturlige produkter.

Vi importerer selv vores teer og derved sikre vi at vi altid har frisk te på hylderne, der ikke har stået på et lager i månedsvis.

Te varianter

Te findes i mange varianter, så som sort, grøn og hvid. De stammer alle fra den samme plante, men det er måden de bliver behandlet på, der gør den store forskel, både i udseende og smag. Te busken hedder Camellia sinensis og vokser bedst på høje bjergsider, hvor det er køligt. Derved vokser planten langsomt og giver den fineste og bedste te. Alt vores te er højlands te, idet vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Mange studier indikere at te er sundt for kroppen og indeholder mange gode antioxidanter. Stoffer som har en positiv effekt på kroppen. Dette er specielt for grøn og hvid te. Jeg syntes nu personligt, at man skal drikke te efter smag og give sig selv tid, til at nyde en god kop te. Bare det at stresse af og give sig selv tid til at nyde teen, må være den bedste “medicin” i en stresset verden.
Te har nærmest været kendt altid. Det stammer helt tilbage fra 2732 før vores tidsregning, hvor en kinesisk kejser Shen Nong, kogte vand under et te træ, hvor nogle blade faldt ned i vandet og gav en vidunderlig smag, op mod bare at drikke kogt vand. Idag er smagene udviklet og der findes et hav af teer, som bare vente på vi udforske dem og finder vores helt egen favoritter.
Rooibos te også kaldet rød te. Er egentligt ikke en “rigtig” te, den stammer fra en sydamerikansk plante og laves lige som te. Den har de samme gode egenskaber som grøn te, med stort indhold af antioxidanter. Den røde te´s fordel er, at den er helt ude koffein og garvesyre og derfor anbefaler jeg den altid til børn. Hvis du har svært ved at falde i søvn, er en afslappende kop rooibos te, at fortrække inden sengetid. Igen her er der mange forskellige smage at vælge i mellem. De populære er mango, karamel, toffee og skovbær.
God fornøjelse med at udforske teens verden og dens uendelige mange smage.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , ,