Uyuni batterier AA

DKK20.00 Inkl. moms

Uyuni batterier AA

Varenummer (SKU): UL-BA-AA Kategorier: ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Uyuni batterier AA

Uyuni batterier AA, bruges i flere af de populære Uyuni naturtro kunstige lys. Husk at købe dem med. Specielt hvis vi skal sende dem direkte til en gavemodtager, så de kan får glæde af lysene med det samme.

Alkaline Batteries AA, 1,5V, 2300mAh

Køb lys, fjernbetjening og batterier, så er du klar til at undgå gifte i luften, når du brænder lys. Men du får alligevel den helt rigtige hygge og stemning, med disse fantastiske naturtro kunstige lys fra Uyuni. Med disse flotte lys, er det nu også muligt at have lys på bordet udenfor, uden at de blæser ud.

Lysene er lavet af ægte voks og ikke bør opbevares eller bruges i temperaturer under 1 ° C og over 35 ° C. Vær opmærksom på ikke at sætte dem i direkte sollys i et vindue, da de vil smelte lige som rigtige lys.

 

 

 

The & Ide

Hos The & ide vil vi gøre alt for at hjælpe dig. Hvis du ikke finder det du søger  på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.