Fjernbetjening til kunstige lys

DKK35.00 Inkl. moms

Fjernbetjening til kunstige lys med 4 forskellige timerfunktioner

Varenummer (SKU): UL-RE00001 Kategorier: ,
Del på Facebook

Beskrivelse

Fjernbetjening til kunstige lys

Fjernbetjening til kunstige lys. Skøn at have, da det derved er nemt at tænde og slukke lysene, uden at skulle røre dem. Desuden kan den indstille lys til forskellige timer funktioner.

Fjernbetjeningsfunktioner:
4 x timerindstillinger: 4, 6, 8 og 10 timer
3-position dimmerkontakt

Undgå gifte i luften, når du brænder lys. Men få alligevel den helt rigtige hygge og stemning, med disse fantastiske naturtro kunstige lys fra Uyuni. køb denne fjernbetjening med, som passer til alle dine Uyuni lys. En skøn og nem måde, at tænde og slukke sine lys på. Den kan også sætte lyset til at slukke om 4,6,8 eller 10 timer, så nemt. Med disse flotte lys, er det nu også muligt at have lys på bordet udenfor, uden at de blæser ud.

Lysene er lavet af ægte voks og ikke bør opbevares eller bruges i temperaturer under 1 ° C og over 35 ° C. Vær opmærksom på ikke at sætte dem i direkte sollys i et vindue, da de vil smelte lige som rigtige lys.

 

 

 

The & Ide

Hos The & ide vil vi gøre alt for at hjælpe dig. Hvis du ikke finder det du søger  på hjemmesiden er du velkommen til at ringe direkte til din The & ide butik.

Fredericia 7591 0456

Vejle 7584 3000

Odense 6614 0456

Horsens 7563 0456

Har vi ikke varen på lager vil vi gøre vores bedste for at bestille den hjem til dig, så tøv ikke med at ringe, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi selvfølgelig så hurtigt som muligt til dig. Er det en varer vi skal bestille hjem, kan der selfølgelig gå lidt længer tid, men dette vil du også blive informerer om ved bestilling.